15/4/07

Qüestionari Salvador Sostres

El teu món ideal és Disney. Consideres Disney el gran director de la història del setè art. Dius que a totes les pel·lícules hi ha un denominador comú del respecte als pares i al mínim sentit de la justícia.

Quan neix la teva pasió per Disney ? Que et dóna ? Potser, donada la teva infància, ara hi busques el que no vas trobar de petit ?

Quan vas a Paris, un dia mínim el passes a Disney Land. Tant et satisfà? Ara bé, per tothom és sabut que un dels plaers màxims en la teva vida és menjar bé. Ho dubto que ho puguis fer a Disney Land Paris. Amb un restaurant com el Drolma dins el parc suposo que assoliries l’orgasme màxim, la felicitat absoluta.

Se t’ha titllat moltes vedages de misògen. Lligant el tema de la dona amb els de la gastronomia i els restaurants es fa la següent reflexió: Les dones tots sabem que són grans cuineres. Per què tenint aquesta facultat no han sorgit grans cuineres en el món de la restauració? Ho atribuiexes a la falta de talent en el sexe femení. És únicament la falta de talent el que propicia aquest fet? Què en penses? Tens la teva àvia en un pedestal. Un exemple d’empresària en aquest sector. Però,com cuina la teva àvia?

Per últim, Salvador Sostres, fins al meu coneixement, de l’únic article que t’arrepenteix es d’haver escrit és un sobre el lesbianisme. És així?

No hay comentarios: